Monday, 28 March 2011

Taraaa...




Ok. x payah nak describe lagi perasaan aku hehe..
sebabbb sume nye tergambar dalam gamba2 nih..=)
Thanks Allah Si Dia selamat pulang insyaAllah x membawa sbrg radiasi yg mungkin boleh menjejaskn keturunan kami ..chewwahhh kuikuikui

Saturday, 26 March 2011

Dah lame x excited n membuat sesuatu yg gembira =)

27/3/2011, 1:30am.
Yeayyy akhirnya menjelma jua 27hb...hehe
Sebenarnya hari ni saya amat teruja kerana bakal berjumpa dgn Si Dia selepas setahun berjauhan..sobsobsob..
Paling syok sekali kerana telah di beri mandat untuk menjemput Si Dia di airport sendiri..family die x dpt jemput..bagaikan mengantuk di sorongkn bantal..hikhik (mode gatal)

Oleh itu, telah juga aku membuat sedikit surprise tok si dia esok hihi..
jeng3..mane leh bgtau ape dia..

Setahun berjauhan rasa boring tuh..nak kuar pon x tau ng sape kalo x blk Wgsa Maju..coz kalo blk of course kuar ng my sisters.

So hari ni untuk mengisi masa lapang telah join dak2 nih gi men futsal. aku x men la tgk je sambil berbual dgn para isteri tentang mengandung dan bersalin khususnye. (cehh macam aku yg berpengalaman)hikhikhik

telah men gamble kan diri redah jalan carik tempt men futsal tuh seorg diri..layannn

dapat berborak2 ng Farah, Shera and Tikah..da lame x jumpa derg..sweet2 belako..
alamak lupe nk amik gamba farah n tikah yg peyut derg da membesar..comelll..hehe
U all both take care tau..jg kandungan molek..hehe

k la..nak tido mimpi best2..esk nk jumpe si dia kene cun2..

dupdapdupdap..berdebar! cmne la rupe die..hahaha aku yakin die tetap bulat=)

Oyasumi