Tuesday, 24 January 2012

Timbul tenggelam..

Title kali ni mmg sesuai sangat la ngan aku yg timbul tenggelam je dlm dunia blog nih..
Sejak aku da gune templete blog baru n x dpt cari balik kengkawan nye blog aku jadi da malas nk betulkn semula. Biaq pi la..kalo korg baca blog aku nih leh tak korg copy paste korg nye blog punye link??
Time kasih atas kerjasama anda..hehe

Ye cm biase la aku nk bitau kat korg pasal diri aku ni yg tinggal x sampai 3 bulan pon lg nak bergelar bini orang. Akhirnya, setelah 6 thn lebih berkawan...kami bakal jadi suami isteri..InsyaAllah..

Persiapan start dr Oct 2011. Aku x de survey2. Sekali jumpe yg berkenan terus je book and byr deposit. So, skrg sume persiapan hampir settle.

Dewan, catering, baju, makeup, fotografi, kad kawin, brg hantaran, umah sewa...sumenye da settle. Tinggal nanti nk settle payment je.
Yang x prepare lg cume doorgift.

So, InsyaAllah majlis aku pada 28 April 2012. Nikah sehari sblmnye. Februari nih tinggal nk settle ujian HIV and hantar borang kebenaran nikah..tu yg plg pentinggg tuuuu..Semoga Allah permudahkan.

To my lovely friend, please save the date for my wedding ceremony k. InsyaAllah aku akan bg invitation nti dlm fb. n siapa yg perlukan kad kawin akan ku poskan pada korg..

Dah nak kawin ni, sedang belajar nak jadi isteri solehah. Cakap lemah lembut ( Adore Tikah mama Uthman), ikut cakap suami, bersabar, kene bersedia mental dan fizikal utk hormat n dgr ckp suami, pakaian pon kene la lebih sopan santun..yoshh!

kawan2 yg da jadi isteri n mama, bagi la tips2 sikit..hihi..