Thursday, 2 May 2013

21 Weeks

Assalamualaikum..

Sekali lagi semalam dgn ditemani Encik Suami kami gi Putra Specialist Hospital untuk ultrasound baby..
Sekaligus nak check jantina baby. hehe..

Minggu: 21
Berat baby: 460gram
Jantina: ????

Hihi..nak tau baby boy or girl?? Hehe biarlah rahsia...kami pon x sure ramalan doc tu betul..
kalo nak tau kite tunggu baby kuar eh..

Dia comey sgt..manje dalam peyut Ummi die..selalu kicking2..bila kita x layan ( x usap2 or cakap2 ngan dia) nanti die kicking je..bile kite belai dia, dia senyap...hehe

Alhamdulillah..Allah beri nikmat mengandung je pon da bersyukur sangat =)

Sayanggg baby ni sangat...naluri ibu,,bila satu hari x rasa baby gerak mesti hati ni rasa risau je..
mmmpphhh

Semoga baby sentiasa di pelihara Allah S.W.T di dalam rahim Ummi dan di spjg hidupmu nanti sayang..=)


No comments: